Jus


tadi tengok rancangan apa tah kat tv1, artis cina masuk islam yg nama adam tu, ala yang ajar org menari tu, yang belakot kekadang jadi jahat tu, nama cina dia tak tau apa...

Jus Carrot Kurma (untuk 2 Gelas)

Bahan-bahan;

Kurma 10 biji (hiris halus)

carrot dlm 2 biji (belender dgn 1 suku gelas air)

Susu 2 cawan (ikut la nak susu apa, fresh milk, low fat, full krim lagi sodap)

Cara-cara;

ambik kurma potong + susu belender, pas tu masukkan dalam gelas. pas tu masukkan air carrot yang belender tadi. kalo nak sejuk campurkan ais batu yer..

haaa.. dah siap... boleh buat tuk minuman bebuka nanti...

SELAMAT MENCUBA...