Double GCB

makan lagi.. nih nak cita jumaat lepas, tingin sangat nak makan GCB, so en somi ambil keputusan makan hari jumaat, memandangkan sabtu nak ke rumah abg ipar di SP, ahad nak berbuka ramai2 kat rumah metua memangdangkan i dah nak bersalin, tak leh buka posa ramai dah sbb i balik dok kat kg ngan mak...


makan double lagi kami laki bini, (qupaya en somi tingin gak, kalo tak asyik big mac je) makan dua orang GCB 2 + air rebena + milo + mineral + f.frice + lime ice crem <--- boley la, semua sekali RM50??? nampak mcm besa jek kan... alah 50 jek, yang abis beratus makan kat merata tak pa no... kekeke.. puas la makan sampai temoyeh, nak bangun pun tak larat...


pn peknen yang tersandar sambil tengok bil 50 hengget.. kekekeke...

pas tu dah alang2 ada kat autocity, singgah terus kat shop-in-park nak tengok baju baby, banyak weh.. rambang mata tengok, memang banyak saiz baby NB, baju baby girl lagi rambang mata... tengok suar levies comey jek, rasa mcm nak sambaq je, nasib di'sabarkan' en somi, tunggu baby boleh jalan baru beli... jadi sambanr 1 jek baju GAP merah nih... RM19 jek, kalo beli online dengan diut pos lagi RM25, kalo baju mahal lagi, lagi la banyak duit, untung gak ada OFO kat tempat sendiri kan...

en lembu pun nak pakai gak.. kekekekeke...