Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

ENT PASS!!!

Salam... hi uols...

kemarin bawa Adam Amsyar check telinga kat ENT Hosp. BM. Temujanji jam 2, memang tak de orang, tapi masuk jumpa doc jam 2.45pm.. huhuhu dekat 1 jam tunggu, dah la budak kecik ni tak mau duk diam.. 1st sekali sampai dia nampak mesin air tekan tu nak ja milo sejuk. so en papa umpan la 1, minum dekat nak abis sambil tunggu dia dah nak belari dah.. dia buat hospital tu cam bungalow mak pak dia ja sesuka hati turun naik. nasib la nurse kat situ sangat memahami "biasa la budak-budak"...

Nampak pic bawah ni? umpan lagi tengok wonderpet. kalo ada astro boleh jugak umpan tutor tv... sat je la tak lama mana pun... nampak aku kat kanan tu? jadi bodyguard dia la, apa lagi...


ralit jugak tengok iklan, nampak doc masuk dah n number dipanggil selepas 1 minit.. 1st sekali dia minta maaf sebab lambat ada baby2 kat NICU kena check sebab dia sorang je keja. selalunya ada 2 orang.. its ok lah. kiter pun x da la marah sangat, tapi hampir tulis komplen kat peti cadangan tu... mas…

Raya lagi

Ok cita raya ke 2 dan ke 3 plak.. Malam raya ke 2 balik ke rumah mak aku plak.. hemmm dah nak balik boleh la laki aku ni tak bagi tau kat mak dia yang kami nak balik.. sekali aku la kena.. adoiiii kesian aku, hanya mampu berdiam... so kepada my luv asben, sila jangan buat macam tu lagi okeh!!! ala biasa la tu kan...



hanya 2 gambar di atas sahaja yang ada untuk raya ke 2, masa pepagi fresh muka anak beranak... hohoho baju pepel atas ni Adam pakai ngan suar panjang kiko..

memula aku gi beli sorang aku ambil saiz 4, bawa balik kecik, so pi tukar ambil saiz 6 n terus potong kaki suar tu, sekali test kat dia, alamak!!! ok ok jek..

adoiii awat la perut cek ni buncit sangat Adam oooiiii... kalo pakai saiz 8 rasaya tahan la kot untuk beberapa bulan. tapi ni saiz 6 tah bulan depan pun tak leh pakai dah... hai la budak suka makan nasi, nanti mama ajar sit up plak.. mama pun tak sedar diri perut pun makin buncit.. hahaha...

Raya ke 3 pegi rumah bos en papa. raya ke 4 pegi rumah sedara-mara belah ma…

Cerita Hari Raya

Assalamualaikum... fuh baru dapat update my blog yang sawangnya sangat laaaa penuh.... masih mood raya kan.... planing nak posa 6 minggu ni... harap2 dapat la dalam bulan syawal yang mulia nih... aminnnn...  so... raya tahun ni ai ke rumah mertua dulu, tak jauh pun dengan rumah ai 10 minit  je, dengan rumah mak ai 15 minit (tu pun kalau tak jem eh) dekat kan, so tak de pernah gadoh2 nak balik raya buat setakat ni lah.. hehehe.. Tema baju raya tahun ni sebenornyer warnah unggu, tah macam mana en papa gi kedai untuk kali ke 2 nak kale oren myvi plak... so baju ai n adam kena gi tukar jugak la, nasib la kedai tu bagi tukar. baju siap untuk family, tu yang best tu.. tapi sayangnya untuk mu suami baju ok besor seluar out, ketat seh... kesian kan dia.. so 2 hari lagi nak raya bertungkuslumus mencari kedai yang mahu ambil untuk buka getah pinggang.. nasib la ada 1 kedai unty cina kat pekan sungai bakap tu mau ambil.. fuhhh lega, so malam esok nak raya baru gi ambil, try pakai memang sangat sele…

Salam Lebaran

Coke Ramadan 2013

Assalamualaikum... hari ni baru berkesempatan update blog..

semalam berbuka ai minum Coca-Cola Light ok, no sugar... yang bestnya coca-cola sekarang mengeluarkan LIGHT untuk penambah tenaga anda di bulan Ramadhan ini... korang mesti cuba tau sebab dari semalam sampai hari ni ai rasa sangatttttt segar bugar dan bertenaga....


 sangat cute ok tin light ni... mempersebahkan model ticik ku...  haha.. mama sebuk ambil gambar dia pun sebuk ja nak pegang2... sekali mama kaci jadi model lah...

 gambar di atas hanya lakonan yang dia buat sendiri ok, masa ni ai tak bukak lagi pun.. esyen ja lebih ko budakkk..
 pas tu wajib la tuang dalam gelas kesayangan ini ya...
 makan bersama kueteow goreng + sosej b.p ayamas uols... bertambah la sedap...
"minum la coca cola light sepanjang ramadhan ini supaya kuat bertenaga macam mama"