Nuffnang

Rabu, 21 September 2016

Adam Amsyar & Ammar Rifqi Birthday

Alhamdulillah..... 17 September 2016 Ammar Rifqi dah 2 tahun & 18 September 2016 Muhammad Adam Amsyar 6 tahun... tahun ni sambut kecil-kecilan ja kat rumah kami anak beranak... anak2 pun seronok walaupun keletihan...

beli cheese cake setengah kilo ja... ingat nak beli slice, tapi nak suh tiup n potong lilin macam kecik pulak. so ambil la yang setengah kilo ni. boleh mama papa tumpang kan....

ni papa la yang buat semua... apa yang ada kat rumah ja... tu pun dah cukup.

budak kecik ni masa mula memang duduk tak diam. bawa ke sana sini pemetik api tu.

cheese cake ni sebenarnya tak ada pun stoberi atas tu, mama ja toup kebetulan ada baki balik dari CH semalam.

tara!!!!!!! sayanggggg anak2 mama.... mari kita tengok aksi depa dua orang nih... yang over adik la, abam mentain ja muka selamber....




rasanya 5 kali jugak nyalakan lilin tu semula sebab si adik seronok nyanyi si abam seronok tiup lilin.


suka nyanyi






tengok tu bila nyanyi, dengan muka, badan bergoyang



last minta abam kiss adik, tapi dedua ke laut sebab sambil sambut birthday tengok filem bola kampung...


Selamat hari lahir buat abam, tahun depan dah nak tahun 1, tapi di PPKI dahulu ya sayang. nanati abam dah tunjuk prestasi baik masuk aliran perdana pulak. ammar tahun depan dah jadi abam... jangan kuat jeles tau... mama doakan Allah panjangkan usia, sihat tubuh badan dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT, amin.... mama papa sayang abam abam....

Jumaat, 9 September 2016

Khamis, 18 Ogos 2016

Homework for kids

yang ni tanjuk KEBERSIHAN









Pengikut

Adam Amsyar & Ammar Rifqi Birthday

Alhamdulillah..... 17 September 2016 Ammar Rifqi dah 2 tahun & 18 September 2016 Muhammad Adam Amsyar 6 tahun... tahun ni sambut kecil-kecilan ja kat rumah kami anak beranak... anak2 pun seronok walaupun keletihan...

beli cheese cake setengah kilo ja... ingat nak beli slice, tapi nak suh tiup n potong lilin macam kecik pulak. so ambil la yang setengah kilo ni. boleh mama papa tumpang kan....

ni papa la yang buat semua... apa yang ada kat rumah ja... tu pun dah cukup.

budak kecik ni masa mula memang duduk tak diam. bawa ke sana sini pemetik api tu.

cheese cake ni sebenarnya tak ada pun stoberi atas tu, mama ja toup kebetulan ada baki balik dari CH semalam.

tara!!!!!!! sayanggggg anak2 mama.... mari kita tengok aksi depa dua orang nih... yang over adik la, abam mentain ja muka selamber....




rasanya 5 kali jugak nyalakan lilin tu semula sebab si adik seronok nyanyi si abam seronok tiup lilin.


suka nyanyi






tengok tu bila nyanyi, dengan muka, badan bergoyang



last minta abam kiss adik, tapi dedua ke laut sebab sambil sambut birthday tengok filem bola kampung...


Selamat hari lahir buat abam, tahun depan dah nak tahun 1, tapi di PPKI dahulu ya sayang. nanati abam dah tunjuk prestasi baik masuk aliran perdana pulak. ammar tahun depan dah jadi abam... jangan kuat jeles tau... mama doakan Allah panjangkan usia, sihat tubuh badan dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT, amin.... mama papa sayang abam abam....

Homework for kids

yang ni tanjuk KEBERSIHAN