Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2013

Cinta Jangan Pergi!!!!

Saya sedang menggilai remy semula.. adoiiiii... layan cita ni buat tidur tak lena mandi tak basah oooiiii...


Judul drama: Cinta Jangan Pergi
Pelakon: Tiz Zaqyah, Remy Ishak,Nadiya Nissa, Esma Daniel
Channel: TV9
Slot: Ratu
Jumlah episode: 26
Waktu Tayangan: 8.30-9.30 malam
Pengarah: Khabir Bhatia
Penulis skrip: Mira Mustaffa
Tarikh tayangan: 6 april,2013
Hari Tayangan: Sabtu dan Ahad

Pelakon:
Tiz Zaqyah sebagai Lea Soraya, 
Remy Ishak sebagai Khalil
Nadia Nissa sebagai Elina(teman baik lea yang happy go lucky)
Josiah Hogan sebagai Hud

Sinopsis:
Berkisar mengenai perjanjian sepasang kekasih yang mahu sehidup semati.Takdir merubah segalanya.Lea Soraya dan Khalil bertemu ketika dalam keretapi ketika menuju ke Switzerland dan mereka juga mempunyai tujuan yang sama.- Menjelajah ke seluruh Eropah seorang diri.
Pertemuan yang kekok pada awalnya membenihkan rasa cinta dalam hati bila Lea membenarkan Khalil menjelajah bersama-samanya. Mereka mula bercinta dan mengikat janji. Mereka bercinta sepanjang bel…

Nak kulit cantik??

Senang ja... pakai camera 360, kompom nampak cantik... tengok hasil 2 gambar dibawah...


suci putih mulus khennn...

Korang pakai Skype?

Assalamualaikum...

Ok nak kongsi info n pengalaman sikit... kat ofis aku memang pakai skype ni, senang nak beri tahu apa2, gosip or chating, send dokumen and many more... ala-ala ym chating, kampung la, macam dolu2.... so kat Jabatan kite orang pun pakai yang ni.. save bill telefon kan...yang bestnya boleh video call tau...

create acc now!!, korang boleh dwlod je kat tenet sebab mudah sangat, siap boleh copy paste jugak... ni cth aku punya chat ngan bff... ni dah ada tablet kan, chat dengan Adam n my asben bila dok jejauh, macam kursus ke kan.... last aku pakai video call time gi pangkor ari tu, sebab tak pernah berenggang dengan anak k.... cari jalan jugak... last week pegi langkawi sempat jugak video call dengan diorang...
 my intan payong.... pas tu sembang jab je, masa tu aku dalam bilik sedang berehat... hilang sakit kepala bila nampak muka si kecik ni...
then, malam nak pi boling sempat lagi nampak muka en suami.... rindu k... kah kah... ada muntah hijo? lantak ko... keke...
so…

Bengkel @ Langkawi Part 4

Salam.... ok ni part last n last day aku kat sana... pagi tu sambung bengkel... gedebuk gedebak sampai tengahari...  pakat2 menceriakan diri sendiri... kekeke  drawing from my tech merangkap bapak sedara mak aku... hemmmm... masa check instagram tengok anum update gambar dia kat langkawi.. aik dia ada kat sini ka? so aku pun comen kat situ n memang sah ada kat cenang jugak... haloooo tak pernah tau jumpa anum.. sangat cute.. kulit putih mulus... dia mai dengan asben n litter auni kat hotel kami... kebetulan dia ondeway nak ke cable car dia singgah la...  ling ko sangat peramah.. best dapat jumpa ko taw... aku malu-malu... menjadi pendiam dan tukang senyum.. kah kah kah...  depan fave hotel..  sambung masuk bengkel balik, n minum pagi soton n udang tempura.. sangat sedap dikombinasikan dengan sos tomato... tak pernah aku gi hotel dapat minum pagi cam ni.. sangat best.. Dah selesai bengkel dengan jayanya, bersiap nak balik k... mak pakai kaler kunin meqenga ooiii...  posing sikit sebelum balik.…

Bengkel @ Langkawi Part 3

Lepas pengsan kat bilik, kul 7 turun untuk makan malam, pas tu main boling.. my bos punya idea la ni nak main boling.. bagi semua anak buah dapat hadiah...  turun, terus aku ngan watie lepak kat tepi kolam.. kusyen cantik...  sodap sungguh dok kat sini...  huda, zu n kak na dok nampak aku ngan wati dari atas...  diorang plak ambil gambar kami.. kekeke..  malam tu hotel buat bbq khas untuk kami.. ada kambing lembu n sea food... sedap sangat.. tengok la pinggan aku kat atas nih...  Main boling 3 game.... best gelak banyak.. gang aku menjadi, sorang laki (my bos) lain 4 perempuan...  ini aku... kah kah kah... baling tak da seni langsung...  tengok la bos aku tu...... semangat..  ni muka masam time bola masuk langkong.. kah kah kah.. padan muka...  sampai masa penyampaian hadiah aku dapat no 3 dalam jatuhan pin tertinggi...wihuuuuu... no 1 wati, no 2 kak safa.. depa ni 2 orang atlit jps.. mana leh kalah... yang ni dalam kumpulan... kami dapat no 2... set cawan putih yang sangat comey.. t…

Bengkel @ Langkawi Part 2

Dah abis makan tengahari terus nek van terus ke Cable car...  ai tak naik cable car sebab dah naik 3 kali... so tunggu kengkawan kat bawah dengan 3 orang yang tak naik... pas tu terus masuk 6D.. baru kat area cable car, rugi tak try.. memang best.. ala ala mcm kat genting tu.. tiket RM15 jer...  makcik gumok... kah kah kah.. sempat jugak ambil gambar sebelum mula nak menjerit...  abaikan si fiq tu, dia memang mcm tu...  Pas tu singgah tempat minyak gamat... aku beli bam kat mak metua ngan mak aku.. sapa gamak nak cari minyak lintah minyak belacak pegi la yer.. kekeke... singgah beli eskrim depan hotel.. cari Redbul tak da plak....