Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2013

UpDate Drawing Adam Amsyar

lukisan di atas ni 12/07/2013  yang ni dia update 12/07/2013. hohoho.. pandai lukis car ok.. yang tu mama ajar..  ni pulak kat pintu bilik kami tido kat rumah mak tok 15/07/2013  ni kat sofa rumah 17/07/2013. kanan sekali tu macam orang lidi. ni paling tebaru.. kemarin 23/07/2013 lepas abis terapi... korang nampak apa? adam amsyar pandai dah tulis nama sendiri ADAM siap ada garis dan titik lagi.. yang en papa yang ajar... yang paling teruja ada lukisan bentuk LOVE lagi... alo lo sweet sangat sayang mama oooiii... goog job sayang...

update menu makan jer

Salam... sory yer lama tak update blog... sangat bz + malas.. huhuhu...  1st time buat donut rumah mertua.. sedap jugak.. rasa cam nak buat lagi sebab en papa n Adam Amsyar suka makan donut...  buat kueteow goreng, lincin laki bini makan...  salad...  set buger home made...  2 jenus kuih ni hasil tangan en papa ok.. sangat gigih buat kuih...

ABBY DAH NIKAH

Ramadhan 1434H

Alhamdulillah..

hari ni dah hari ke 7 kita berpuasa dan saya masih tak tinggal lagi.. hahaha... bangga keh.... so tak de update makanan lah.. tak sempat nak ambil gambar sebab banyak tolong mak masak... senangnya dok dekat dengan mak ni.. boleh merap mak.. hehehe...


kepada semua umat islam, saya dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa yer... "puase jangan tak puase taw..."

Suka suka di pantai batu feringgi

Sangat malas nak taip panjang sebab tak mood... bawa sikecik ni besuka ria di pantai ari tu dah 3minggu pun... Layan cerita begambar yer laling2 kus... :D
nampak jerebu pada awal pagi jam 8 lebih... (pulau jerejak) si cute comey loteh... bekalan... saya masak seawal 6 pagi uols... rajin tak rajin tak??? sambil makan buat air kundur tarik...
Adam Amsyar rasa bagai di syorga apabila bebas main pasir taw... hepi sungguh... gambar di atas en papa lah... wit my cayang.. hahaha... lama tak men'sweet'kan diri ngan laki...
Adam buat duckface plak... siyes seronok tengok Adam hepi macam ni... pas main pasir bejinak2 ke air sikit...