Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari 2010

entry begambar

bila mama suka begambar anak mama lah yang jadi sasarannya sebab mama & papa sangat sayangkan Adam Amsyar


bila mama suka membuli adam amsyar....


banyak la yang mama ambik gambar dia
sampai tiyak
sampai mengantok buuuuu... budak tu kena bedung dengan mak tok sebab suka tonyoh mata time titot...

dan bila anak mama bangun dari titot...

Happy New Year

Assalamualaikum...
-

sat je kan.. dah berakhir 2010 masuk 2011.. macam2 saya menempuhi tahun 2010 ni. kenangan yang paling saya tak boleh lupakan tahun 2010, saya PEKNEN dan MELAHIRKAN ANAK, menjadi seorang mama... memang best tahun 2010 ni...
-




jugaklah saya akan masuk rumah sendiri, kena berdikari, kena pandai masak (ni yang lemah nih, saya tak berapa pandai mansak.. huhuhu) tapi saya akan cuba buat terbaik kot en somi dan en adam amsyar.. "korang, mama akan masak yang sedap2 tuk papa n adam amsyar yer...."




Azam tahun 2011???
.
.
.


(1) nak bagi jadi 60kg balik, boleh? boleh ke? boleh kot.. kekekeke...
.
.
.


(2) mudah-mudahan rezeki saya makin murah tahun ni, khas buat en adam amsyar...
.
.
.


(3) tidak menjadi seorang pemboros lagi.. (--")




amin...




WELCOME

we are the champion

sekalung TAHNIAH buat pasukan harimau muda kita setelah memenagi dengan keputusan 4 - 2
we luv u ols....


*raja gopal kompom dapat dato'... cayo cayo...

VOTE ADAM AMSYAR

salam...plz vote for my son Muhammad Adam Amsyar...tqvm...
1.Like this first: https://www.facebook.com/babymanjafansclub?ref=sgm
2. then Like this : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=181521298534364&set=a.181247741895053.45550.152878094732018

BOLA

jangan lupa tengok bola malam ni! MALAYSIA VS INDONESIA


SEMOGA TAKDIR MEMBELAHI KITA... AMIN...

Mengidam

bulan ni saya sungguh lapar+tingin kek potong cam ni... bulan ni memang saya kuat makan. rasanya dari pil perancang yang saya makan... so sekarang tak makan dah sebab dah abis n tak datang bulan lagi... leceh betul makan ubat ni, nanti time peyed nak gi pasang alat, senang, tuk 3 tahun terus... kalo nak lagi awal leh gi buang -_*

Bersama en adam amsyar

asslamualikum...

sabtu & ahad saya, en somi bersihkan rumah baru kami. isyaAllah dal hukung bulan 1 @ 2 masuk la... barang2 dah ½ dah masuk... tak sabar nak dok rumah sendiri... tapi nanti malam2 macam mana ek.. selalu mak yang bantu saya jaga en adam amsyar.. harap2 ok la kan.. en papa kan ada...

layan pic en adam amsyar hari ahad punyer...

en adam amsyar baru bagun titot, puting tu tak lekang dr mulut dia...
bawa ronda2 kat ampang jajar... wah, muka adam baru bagun titiot lagi.. ceria betul...


owh... muka ya dah masyam...


bersama pn mama tersayang.... muka di masih masyam...

bila ambik gambo ngan makcu cenyum jek...

ooooo en adam amsyar lapar qupenyer... puting pun tak mo dah...

"mama, adam amsyar lapa!!!!" ok ok ok... jom balik, kita nenen na...

Fast and Furious 5 is in the making

wahhhhhh ada no 5 pulak!!!!! kompom tengok.. ari tu wayang tengok, CD beli, hilang CD beli lagi.. betapa gilanya saya dengan cita depa ni... no 4 paling best, tapi no 5 ni kompom lagi best khen... dah bagi tau kat mak minta tolong jaga en adam amsyar... kekekekeke.. awal kan.. cita ni akan keluar 24 April 2010 dipawagam USA. malaysia tak tau bila.. so, kepada peminat DOM macam saya, jangan lupa tengok hokeh!!!
Fast and Furious was the franchise that inspired the makers of the ultra popular Need For Speed series. Success of the gaming series can be associated with the movie itself. The Fast and Furious series has been entertaining street racing fans all over the world for the past years and we are only happy to report that this still ain’t over. The fifth installment of the popular franchise, Fast 5, will hit theaters across the USA on April 29th 2011.
heroin baru...


pelakon dari siri 1, 2, tokyo & 4 semua ada... The cast includes Vin Diesel (Dom), Paul Walker (Brian) in the lead rol…

making off Baby Portrait

Assalamualaikum...
-
wahhhh ala-ala omputeh uuuu.... Rabu lepas 22/12/2010 en jerry mai rumah untuk shoot picca en adam amsyar dengan PERJANJIAN khas dari en jerry.... - terima kasih banyak-banyak yer en jerry, coz ambil en adam amsyar 4 ur 1st shoot baby Portrait... dulu masa peknen, sekarang baby plak... - ada yang kata 'sakan' saya begambar, dari betunang, sampai dah ada baby masih ngan azzaharry... alhamdulillah, azzaharry pun murah rezeki, saya pun friendly dengan beliau, dan saya adalah pelanggan tetap dia, inilah hadiah yang saya dapat... tq yer.... - so, dalam tengah shoot picca, ada lagi kemera kat belakang yang diambil oleh adik saya... layan k...

en adam dah kena buka baju, tadi dok dalam playmat yang unty wati bagi. tak sempat nak ambik gambar masa tu, mama sebok makeup.. (mama yang over hokeh!!!)


cenyum cayang.... kenapa muka dia macam tu???

sebab lepas mandi + kena susu, ngantok la.. tengok mata dia...

saya sayang keluarga saya...

ikan buntal kat tengah, perasan tak? (--&…

Meniarap

anak mama dah pandai meniarap... minggu lepas masa en adam amsyar nak bagun titot, sambil pegang jari . . . . . . .
. . . . . . . jari yang besar? . . . . . .
. . . . . . . ish ish ish... jari sapa la ni?? . . . . . . . .
. . . . . . oooo jari papa....
. . . . . . .

sambil dok mengiring . . . . . . . . nah!! meriarap terus... . . . . . . . . . lama-lama . . . . . .
. . .
.

nak tiyak... sebab muka tesembam kat selimut dumex dia.....

semalam, masa masak air tuk dia mandi, aku tinggal dia kat atas tilam nipis kat kapet depan tv, dalam tinggal sat ja, tengok2 dah meniarap kat bawah... tegelak aku, sambil aku panggil nama dia, dia toleh kat aku siap buat muka qenyeh lagi....

Tahun lepas.....

apa yang jadi tahun lepas?? . . . . . . . . . . 19/12/2009 <----- kemarin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20/12/2009 <---- hari ni!!! pengantin gilas.... kekekeke...


malam ada live band rumah en papa.. en papa sedang mendendangkan lagu cintan kami.. "sketsa sebuah cinta"


pak handam aku....


n de photong...


tq all... very sweet memorys...