Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2015

Berendoi Ammar Rifqi

Assalamualaikum....
Cerita 8 bulan lepas hari ni baru nak update kat blog... maaf yer, tapi saja nak share dengan korang gambar anak kedua ai berendui pada hari makciknya bertunang iaitu adik ai 2 last. si makcik bertunang tengahari, Ammar Rifqi berendoi petang. sebenarnya tupang kenduri ja, yang gran tu majlis tunang makcik yer. ahkak tumpang k....
Masa hari berendoi ni tengah pantang lagi, Ammar Rifqi baru unmur 19 hari, so mama pun mula kontrol duduk, pas tu tak boleh dok dah, minta lapik bantal la kat bontot..
mari kita layan cerita begambar yer...
Abam Adam Amsyar rasmi duduk dengan duapupu dia...
pelamin bertunang makcik, sebenarnya adik ai nak biasa ja, terajin mana pun tak tau nak buat macam ni, apa lagi terima dengan dada yang bidang la dia... hahaha... cantik, kalo aku pakai buat kawin.
ni ja pic yang ada kat ai nak tunjuk, my sis ni montel orangnya... kaya dengan pipi... hihihi... suka tengok makeup dia, nampak lain, macam ai bertunang dulu muka berubah jg...
ini makhandam…