Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2015

MakanMakan

Assalamualaikum....
Tadi tengahari luck pegi makan kat Manhanttan fish market auto city ada best price!!! 





ni ai punya salmon grill, sedap tapi tak kenang.. hihihi... 
menu 1 lagi ofcoz la bff ai punya... dia punya makan sampai temonyeh la...

ok jom balik, sebelum tu nak bagi gambar free pagi tadi...
.
.
.
tuan belog... hahaha

Jejalan

Hari tu sempena cuti hari pekerja bawa anak-anak jejalan gi cameron. ini adalah tahap percubaan yer nak menguji kesabaran anak-anak (sebenarnya menguji mak pak) tahan ke tak berjalan jauh. 
Bagun pagi kul 4am masak utuk nak sarapan kat sana. wuhuuu awalkan. memula en papa nak betolak jam 430am, huhuhuhu awal sangat la pa oiii kul brapa nak masak? tak plan nak masak malam takut basi awal, jadinya kul 5am bertolak dari rumah. mama papa kena mandi siap2 sebab tak sanggup nak mandi kat sana... anak2 pun lap dengan air bawa dari rumah ja.
intan payung kecik tengah tdo. abam tak tdo sebab seronok masuk hway bajet nak p tempat best la tu...
alhamdulillah perjalanan berjalan dengan baik sangat.. memula nak p taman rekriasi tepi sekolah tu, pas tu dah sampai tgk2 dah roboh, nak buat lain kot. so pegi terus kat masjid belakang tu.
ada meja kerusi so makan dulu. masa nak tumpang kat masjid ni ada 3 keluarga singgah. selalunya kami sampai dalam kul 8am, kali ni lambat sebab bawa biasa je. kita m…

Hari Ibu

Assalamualaikum.... rasanya belum terlambat nak ucap selamat hari ibu khas kepada mak tercinta Puan Jamaliah, terima kasih kerana melahirkan cek didunia ni, dapat mengenal erti hidup yang sebenar. tak lupa juga buat ibu mertua, kakak dan kengkawan.... KITA HEBAT!!!! kan...
Sempena hari Ibu my autis son pun tak ketinggalan untuk buat kad di PDK khas untuk mama. tq abam... mama sayang abam sangat sangat...

my love duania akhirat... Muhammad Adam Amsyar