Tilam baby

assalamualaikum... hemmm awal pagi memblogkan diri.. pagi ni ngantok sangat... semalam nak titot alhamdulillah tak la panas sangat... sbb buka tingkat n pintu, cuma cik nyamuk jeles la... sabtu lepas juga lepas tengo wayang turun ke pacific nak carikan tilam baby tuk my best friend (watie) yang akan bersalin dalam bulan 2 ni.. dah janji nak begi dia set tilam baby kat dia... taraaaaa ni dia.. pic kat bawah ni.. memula nampak pink, tapi tak pink sangat pun banyak ke warna unggu... biru ni nampak sweet sangat.. so hubby n ayu pilih yang ni la...

malam tu gatal tangan conteng kat kertas... :p
cincin tunang ayu n cincin kawin hubby...