Honeymoon - part 6

pas beli teket kul 7, singgah kat pekan kuah, shopping apa yang patut... hubby belikan kat family dia, ayu belikan tuk family ayu....

baraang ayu, apa peberet ayu la....
lapaq, pi cari makan dulu... murah kat sini, kenyang pun kengyang...
hubby minum teh dangdut 2 gelas... sedap la tu...

sebelum balik, menghabiskan masa kat dataran lang...






rasa macam dok kat london ajek...
sweet.. ayu suka pic nih...

dah kat jeti...
kata kul 7 tapi lambat gak...sampai kat jeti kuala kedah kul 9pm.. lambat tul, dah la tempat duduk sempit, gigi sakit, baby dalam 4 5 orang dok nagis, mana lagi yang dok bising, ketut cermin bot, buat gendang dah la sakit gigi punya sakin.. eeee macam nak mengamok ja atas fery tadi....


balik ambik keta, terus ke rumah kakak kat pokok sena... letih la teramat sangat....