Malas???

salam semua... hemmm lama tak memblogkan diri kan... sori yer... sebenornya ayu bz sikit dengan kerja lately ni.. opismet nak bersalin, ayu kena take over keja dia... dengan sekarang ni ayu selalu dz+nak muntah+tak larat+malas... sekarang ni ayu tambah tak lalu makan, tak leh bau orang masak (tumis) tak boleh banyak makan2 sarat, mesti nak muntah. tak boleh bau perfum bilik n keta pening. so sekarang banyak dok dalam bilik je sebab bilik ayu jauh dari dapur... letih la macam ni.. sabo jer... tak lalu makan, sampai mak pun tegur ayu nampak susut... huhuhu...

cek gigi

kemarin (26.01.2010) gi klinik gigi nak gi chek gigi. sekali tarikh ayu pi salah. sepatutnya esok 28.10.2010. tapi kertas yang ada kat ayu no 8 dia tulis cam 6. so bukan salah saya.... doc tu bagi juga ayu masuk untuk tidak mempersiakan cuti ayu. so kena cuci aje.. sepatutnya cuci+palam+cabut. esok pagi kena pi lagi tuk palam. cabut tak boleh lagi sebab doc kata sekarang tak boleh lagi, tunggu baby 5-6 bulan baru boleh. doc tu cakap lagi, kalau boleh tahan, tahan la.. ada kes 1 2 bulan dah tak boleh tahan nak cabut juga... tak boleh!!! sebab boleh menyebabkan KEGUGURAN... tak mooooo... lagi pun gigi ayu yang nak kena cabut tu bongsu atas, doc cakap susah sangat nak cabut, risiko? pipi belah dalam ayu akan luka teruk sbb mulut ayu tak leh buka luas, lagi pun gigi ujung... hemmmm macam mana la nanti....