Kehadiran Orang Baru???

Peace be upon u... hemmm hepi sangat hari ni... memang kompom!! apa yang kompom?? hikhikhik... seronok nih.. ok ok ok... Alhamdulillah, Pagi tadi ayu buat UPT, naik 2 line?? i`m pregnant!!! Syukur kepada Allah SWT mengurnikan kepada hubby & ayu... kalo dikirakan ayu nikah 12hb, piyed 9hb, so my'b baby ayu dikira 12hb kot ek... orang snior tulungggggg macam mana nak kira?? kakak, luv ma, kak eynda, kak bim, kak syikin, sapa2 yang dah ada baby plz help me... :) tapi ayu chek kat 1 web site, due date ayu 15/09/2010 selepas 3 4 hari lepas raya, silap2 time raya apun ayu dah beranak... yang sebenonyer hari ini adalah kali ke 3 ayu test UPT, 1st 31/12/2009, 2nd 09/01/01, 3 15/01/2010... kenapa buat 3 kali??? 1st tu naik 2 line, tapi 2 line lagi kelabu, kali ke 2 pic yang bawah ni terang skit dari kelabu tu tapi masih kelabu jugak, so ayu ambil keputusan cek 15hb... so resultnya.... pic yang ke 2 tu.. terangnya.. bila hubby ayu tengok dia qenyeh sampai telinga, sama la ngan ayu... :D
-
Petanda2 lain yang ayu rasa 2 minggu ni :
1.brest tegang
2.kuat kencing

3.badan panas
4.dz sikit
5.cepat marah
-
2nd time
last result