Honeymoon - part 3

salam.... nak tempek lagi pic honeymoon.. tak kira nak tempek juga, kepada yang jomo tak yah la tengok.. tapi dah bukak kena tengok jugak :)) kita hanya berkongsi yer... jangan nak kutuk plak :p
kami ke Cable Car pulak pepagi....
ramainya Q kiri kanan.... jenuh tunggu...

naik dah
hubby dia seorang yang teramat 'gayat', tapi ayu bagi tau kat dia jangan ikut perasaan sangat... so lepas tu dah ok.. go go go...

pasan tak....??? nak tau banyak pic dia dok tengah.. masih gayat, tapi under control... :p apa la lu ali...
sukeeeee pic nih....

turun, singgah jab kat petronas...

rambuat macam orang tengah pantang kan... :D
suka jugak pic sunset nih...
makan malam bersama 'kak ina & family' kat Bamboo Bech Restaurant... sedap jugak, tapi tak leh tahan dengan iar longan (putih jernih) sedapppp n very sweet...