Honeymoon - part 4

ke Makam Mahsuri
permandangan bendang kiri kanan jalan cantik sangat...
dah sampai...kanan pintu masuk ke muzium mahsuri
makam mahsuri
meh naik rumah mahsuri

cute ndoi ni...
aik..... nak baby yer.... :D
kena masak plak... nak makan aper? laksa???
rumah lagendah mahsuri.. kat sini ada patung2 kisah mahsuri & ada 3 bilik...
memula masuk seram jek sbb bilik ni gelap.. macam nak masuk rumah hantu da.... siap ada angin n sora lagi...
bilik 1bilik 2, tu baju merah pompuan jahat!!!!
aik, nak join jugak ker???
tikam bang... besa nih....
muka tekujut??? memula burung tu dok kat kayu elok ke, masa ayu puat dengan jari peace nak tangkap gambar, terus dia mai kat jejari pagar tu, nak tau kenapa? dia nak makan jari ayu!!!! dia nampak jari montok ayu... apa dia ingat jari ayu ni cacing gemok.... seb baik tak sempat dia giget...
girl yang main tu, dok depan sekali, orgnya kecil, dari dulu sampai sekarang dia dok ada lagi kat situ... cute je dia nih...
ondeway balik kitaorang cari kedai rojam, shopping sikit ajer buat pakai sendiri...