Honeymoon - part 2

kita ke ISLAND HOPPING... ke 3 pulau, 1 ke Pulau dayang Bunting, 2 Pulau tengok tempat helang makan, 3 Beras basah.
vam mai ambil kul 9am..

dah sampai Pulau dayang Bunting. diberi masa 1 jam untuk meronda... kami tak turun sampai bawah. jauh nun, pas tu ayu n hubby x pakai pakaian tuk mandi pun... lupes la...


Welcome....



always ROCK....
wahh... sukeeee sangat pic ni...

huaqqqqqq.... makan budak.. ehh makan ikan da...

hubby cakap suka tengok pic ni... :)


unty ni cute sangat... pemalu orangnya..
nampak x bentuk wanita bunting?
kanan sekali kepala dia, nenen dia & perut mengandung...
ke tempat helang makan pulak... masa ni bri yang bawa bot tu cakap agin kuat helang x banyak mai.. so time tu kebetulan angin kuat, tak banyak yang mai makan. diaorang bagi perut & kulit ayam kat helang tu tuk tarikan..
masa nek bot, nak tau ada juga 3 4 kapel yang baru kawin macam kitaorang, berimai penuh tangan n kaki...
baru sampai beras Basah, ni tempat mandi gak...
kami lepak aje berbekalkan kopok2 menimbun... tu,5 orang budak unisel, kenal masa pi pulau ni la.. sampai balik ke Kuala Kedah pun dok jumpa...
depa la mangsa suh ambik gambaq...