sambut tahun baru

assalamulaikum semua... nak tempek sikit gambar sambut new year ari tu kat R&R bagan... kul 8 ayu n hubby kuar dari rumah, singgah beli buger dulu kat mc'd, terus ke sana.. memula tu tak ramai pun. keta boleh dibilang dengan jari. mai kul 10 menimbun dah keta, bayangkan tepi keta ayu boleh jadi 4 lane parking???? ayo yo.. masa nak kuar kul 12.30 pun tak berapa nak boleh. so dari jam 11.45 ke 12.30 tu polis meronda sakan. siap bagi arahan "kepada semua pemandu kenderaan dipinggir jalan, sila beredar dari tempat ini sebelum polis mengeluarkan surat saman!!!" wahhh dengan bangganya depa ni nek keta EVO, tapi sebijik ja :))... pasan x pix bawah ni ada lapu biru, ha bapak polisi la tuh... alah, tak saman pin.. gertak aje...