projek minggu lepas

peace be upon u... 1st sekali ayu nak ucapkan SALAM AIDILADHA... tak pe kan masih dalam bulan Zulhijjah... last week projek tak berapa banyak. ada la sikit. gambar yang ayu tak tempek, projek beso melibatkan mak, abah, kak, adik & my son, dani yang dok pi mai pi mai masa orang dok kalut punggah barang (anak kak :p) . projek bawa keluar semua barang dalam bilik, kosongkan sbb nak buh tikar sebab tu kena bawa keluar semua. pasang katil arwah tok ayu. katil besi ada 4 tiang. memang betul antik lah cuma abah dah potong kaki sikit sebab tinggi sangat.

raya tahun ni rasa macam biasa je ayu rasa, my`b bz dengan persiapan kawin kot. baju ni ayu beli sama dengan kakak masa raya posa ari tu kat fist lady, tapi baru pakai. baju ni saiz XL. tapi ayu PERASAN nampak badan ayu susut sikit :))
tudung ariani ayu oder kat kak akmar. memula ayu oder lain, tapi stok dah abis, so dia cari gak kat ayu warna coklat campur, tapi sayangnya tudung ni pendek sbb ni adalah anak tudung! ayu ingat pendek sikit jer... ngan baju kurung macam tak sesuai je ayu pakai. nampak ayu gemux. kalau pakai tshirt koler masuk tudung kat dalam, ayu rasa ok..
masa gi cari PS2 kat encek tunang, sempat lagi makan kat mc`d. tau makan apa? tentu la prosperity burger la... wahhhh memang ku tak sabar nak merasakannya... puas gilooo.. nah, encek tunang sempat snap gambar masa nak pi kat meja dia.. ish ish... kan dah tak boleh kontrol senyum tu.

ceyyyyyyy dapat PS2 merah uuuuuu
dan peberet ku ini tak pernah nak ku lepas kan :) kuat makan ke aku ni??? boley la...