HIV test

salam... emmmm ke`bz`an teramat sekarang ni.. nak mem`blog`kan diri pun rasa tak sempat. ni ayu nak cita sikit proses untuk borang nikah. ayu ambil borang RM2/pepasang, ayu+en tunang 8-9-2009 (awalnyerrrrr) sebenarnya saja ayu ambil awai. ayu tak suka buat lamabat2. bagi satel cepat2 senang, sbb borang nikah ni tahan 3 bulan...

kuning untuk pengantin perempuan, putih untuk pengantin lelaki
dah abis isi ayu n en tunang buat HIV test 2-10-2009. sebenarnya ayu bawa mak pi chek darah tinggi, kebetulan hari tu ada doc, ayu kol en tunang terus buat sekali... keputusannya NONE REACTIVE. alhamdulillah...
semuanya berjalan dengan lancar. dalam beberapa minggu kami ji temuduga dengan tok kadi... alahamdulillah.. semua pun ok... tunggu 1minggu untuk mendapat `surat kebenaran kawin`... dah set dengan tok kadi kg ayu tarikh akad nikah 12.12.2009 jam 11.00am di Masjid Sungai Kecil..