projek kemarin

peace be upon u... tqvm untuk anda kerana sudi masuk blog ayu... :D ayu nak kepo sikit tentang projek semalam... lepas balik keja dalam 17:30 ayu n encek tunang je `SERAMBI MEMPELAI` untuk test baju nikah warna PUTIH... masuk2 je kedai zam ni, alamakkkkkk cantiknya baju depan mata ayu ni. sesuai untuk bertunang & nikah sebab simple sangat.. earna SILVER... wahhh macam mana nih... zam dok perati je ayu dok kelebek baju tu. pas tu dia terus cakap, cantik baju ni buat nikah. lagi pun baju ni besar.. emmmmm bila tanya encek tunang dia pun cakap OK jek. cuma takut tak masuk dengan kulit dia. so ayu suh dia try baju laki dulu... zam siap bagi pakai sampin lagik... baju tu agak sendat sikit sbb encek tunang agak berbadan besar, pas tu ayu pulak tyr. memang besar baju perempuan. kain saja lebih 2 jegkai. besar sungguh.. ayu kapit dengan pin beso tu sampai bengkok la.. sambil pakai pun dok terlondeh... ekekek... cantik jugak... so ayu ambil keputusan untuk ambil baju silver tu buat nikah. putih cabcel, lagi pun desing baju putih ayu tak berapa berkenan sebab cekak lengan. tak pe kan... lagi pun nanti sanding ayu pakai putih...

malam lepas mandi n solat projek lekat gambar2 kat frame baru beli nih... emmm saja ayu buat hitam putih.. nak dijadikan cerita belakang frame ni ketat nak buka. hanya line kanan sekali tu saja yang mampu ayu buka, tengah n kiri tak boleh. nanti2 la kena minta pertolongan abah n mak jugak. so ayu malas nak kacau diorang malam-malam ayu letak dibahagian luar sahaja... nampak sweet la...



masa ayu dok bz kira kad dengan mak sambil menerap, sempat lagi ayu conteng KAKI MAK yang tembam tuh dalam masa 2 saat... hehehehe.. sory mak..