LOVE FINDING TAG

salam.... dapat tag ni dari Mama Ahmad Zuhairie. mekasih zu.. so.. kita mulakan...

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
-1st time jumpa masa tu ayu keja kat kedai baju. hubby keja kat kilang lagi masa tu. dia rajin datang ke kedai ayu keja sbb kedai tu dibawah syarikat yang sama dengan kilang hubby keja. so dari situ kami kenai n betukar no hp...
2) Love at first sight?
-yes... malu ii...

3) Who is he when the first time you met him?
-mula2.. hemmm dia kurus je.. tinggi... ada misai n janggut sikit... yang peting MANJA

4)How long it takes for him to ask you out for a date?
-hemmmm rasanya 2 3 week jugak..

5) First place dating?
-tak berapa ingat la sebab banyak tempat pi.. ahaks!! rasanya lepak kat pantai molek.
6) How he proposed?
-emmmm tak ingat la... :p

7) Special date with your hubby?
-05.09.2004 : cinta
-20.03.1982 : beday hubby
-11.10.1984 : beday ayu
-08-08-2009 : engagement
-12.12.2009 : akad nikah :D
8) Changes that he asked you to do?
-sebenarnya encek hubby jenis yang tak kesah apa pun n tak pernah suruh apa2. cuma ayu je suh macam2 :P... wife dia nak gemok pun tak pa. tapi sebagai isteri ayu harus jaga penampilan diri kan...

9) What is about him that you love so much?
-hemmmm papa(panggilan tuk hubby), dia ni manja sikit, tak berapa pandai bab pujuk memujuk silap2 ayu kena pujuk dia balik bila ayu majuk.. penyayang n very caring... anak harapan keluarga (kalo tak da encek hubby kat rumah mak dia tak tau la apa jadik)

10) What is about him that you wish he would change?
-orang laki, mejorati suka letak baju merata. so wahai somi terchenta banyak2 la bawa membantu isterimu ini supaya tak fenin lagik...

11) You will lose your mind and crack your head when he..
-tak on time.. kekadang tu tunggu punya tunggu sampai 1 jam.. eeeeeeeeee gerammmmmmm....

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
-say 'I LOVE U MAMA' emmmm so sweettt...
13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
-u jump i jump.. wahhhh cam gitu la.. sayang n cinta sangat yang tak terungkap dengan kata-kata...