Rindu Kawan Lama...

peace be upon u... kawan lama yang ayu rinduuuuuu sangat. dah tak jumpa, 7 tahun. kawan sekolah dari ting. 1-2 yang kenal hanya 2 tahun, tapi kami rapat sangat... noorhilza atau nama manjanya HILL. dulu ayu rajin tido rumah dia kalo kat sek ada program waktu cuti, tak da program pun ayu rajin pi. family hill baik sangat dengan ayu. Ba (panggilah tuk abah hill) buat ayu macam anak dia.. sayangnya mak hill meninggal tahun 2007 akibat sakit buah pinggang... tak sempat nak jumpa.. last 2week ayu gi rumah dia kat kg, tapi salah 1 dari keluarganya pun ayu tak jumpa.. ayu hanya sampaikan kad ayu kepada jiran dia... malam tu, ayu dapat kol dari ni KL? hill!!!! hepi sangat dapat sembang dengan dia... stay kat kl dari dulu sampai sekarang.. so sekarang ni chating skype je :D . kami saling rindu merindui.. sebagai kawan baik yer :p ... tak sabar nak jumpa hill.. harap kenuri 19hb ni hill boleh balik & datang pada hari bahagiaku...

my luv friend...