Hari yang panas

Salam uols.. cita ahad lepas, my lil sis, adam anje and me berendam dalam kolam my lil sis yang abah hadiahkan beberapa tahun lepas. hari tu memang panas. petang lepas asar bermulalah penakungan air dalam kolam. memang panas hari tu (kat rumah mak aku la) rumah aku lagi la, tapi time malam je, siang sejuk. terbalik pulak. memang best.. nak mandi kan air terjun, adam anje tak berapa pandai lagi, lagi pun sekarang kes air kencing tikus. takut jugak. kul 6.30 baru kami abis berendam. adam musyuk memang sangat suka mandi dalam kolam. ajak keluar kolam pun tengok lagi kat kolam.. ok layan de picca...

tngok la mudak yang nampak lemah je sebelum mandi
tengah mandi, wah sangat suka. tengok la muka mudak itewww...

sangat hepi!!!!



wit big mama.... kah kah kah..


*ajaklah anak2 anda bermandi manda bersama walopon dalam kolam kecil. ianya akan mengeratkan lagi perhubungan anda.