Cheese kek tak jadi

Salam semalam aku kerajinan nak buat Cotton Soft Japanese Cheesecake, tapi sayangnya tak jadi. sebenarnya yang tak jadi tu putih telur aku tak naik. langsung tak naik, jadi buih sikit ja. aku nak tanya korang yang berpengalaman "KENAPA EGG WHITE AKU TAK NAIK?" sebab telur sejuk kah? aku putar dekat 10 minit jugak. kawan aku telur lama pun tak leh naik. betul ke?
Makna kata kek tak jadi tapi bertukar mcm bengkang cheese. hemm rasa cheese tetap ada.. boleh la nak makan, tapi bukan cake.. huhuhu.. tak pa, nanti kita try lagi.. layan gambar hokeh.bahan-bahan
pakai stbry en papa beli ari tu.
dah siap
huhuhu sedih, tapi sudah terima hakikat time tuang putih telur tu.
nampak sweet, kengkawan aku kat opis pun layan gak...