Cheese Cupcake + Oreo

Salam uols. menjadi jugak aku buat cheese cupcake tau. rabu malam buat, khamis baru makan. kebetulan penang cuti kemarin 7/7/2011. aku ambil kesempatan yang ada. lama dah tringin nak buat, tapi tak sempat sejak ada anak kecik nih..

mule-mule, susun oreo dalam cup dan panaskan oven 180c

gaulkan cheese+tepung gandum+esen vanila+telur+susu cair+gula ising. pas tu tuang dalam cup. aku taburkan sikit oreo yang ditumbuk
masukkan dam oven, bakar 25minit
dah tak panas, simpan dalam peti sejuk.
dan hiaskan dengan wipping cream (aku beli tak reti nak buat) strawberry laki aku belikan, so buat lagi cantik lah...

cantik kan??? sangat sedap... :D