Puasa at Rejab

salam korang, last week aku posa (isnin khamis jek ambik sunat). sebenar aku lupa sekarang ini adalah bulan rejab, so aku dapat pahala tripel la... bestnya. so en papa belanja makan

untuk menu aku berbuka. sodap khen??? ini en papa cover kemerajukkan aku sebab tak belanja aku ahad lepas (atas sebab janji tak tunai, kah kah kah) kami makan sampai linchen!
ini budak musyuk? oh... sungguh duduk tidak diam, sampai panjat baby chair la punya nak bangun. tapi memang aku bernasib baik, masa tengah makan (makanan pun dah kurang atas meja) ada kakak (bahasa untuk adam) keja pizza tu main pa cak, geram sangat terus minta izin nak dukong, pakat pasing, abis suma org kat pizza tu dukong dia.. wahhh aku ngan laki aku apa lagi, makan dengan tenang la, kalo tak dok dengar dia menjerit ja.. (masa ni aku dah dengar bunyik kahak dia... huhuhu) tapi aku bagi dia rasa milo ais aku. sori shayang.

en papa.. kfc??? dok kat pizza?? yer, en papa beli potato putar kat en kesayangan dia, tapi tak makan sebab MASIN, kalo ada susu dia boleh la tambah. akhirnya en papa la habiskan.



sebelum makanan sampai, aku bf en adam puas2 dulu la, lagi pun dia dah makan rumah mak tok tadi... suka pic ni, walopun adam suka buat tangan mcm tu, ramas muka, ramas idung pas tu tarik spek mata aku, nyusu tetap menyusu.


kepada en papa, my asben, my suami, my laki, my janthung chenta, my diamon umbrella, tq banyak-banyak yer.. bagi la binik anda ini gemok dan gemok.. ikut la cakap binik anda ni sangat, itu nak makan ini nak makan, sekali sekala marah sikit sebab suka makan!! (-_-")