Mimpi

Salam korang... baik punya aku mimpi abag dom (vin desil) semalam. Best.. kekekeke... aku rasa semalam sebelum tido dok terbayang cita ff5 kot, sampai terbawak-bawak la... oohh hero ku... (hero filem ajek) memang best kalo abang dom ni belakon. memang kalo dia belakon TERBAEK la... kalo ada ja cita dia belakon, kompom aku nak tengok, walopun cita lama...



Tapi aku totap ada hero pujaan hati yang sampai mati aku cintai.... asben aku la... walau macam mana best mimpi dengan hero malaya pun, dengan laki aku jugak paling best.. kekekeke.. puji melambong... tak da upah ka bang???


Tapi 1 ja perangai asben aku ni yang aku TAK SUKA! kalo bawa keta, ada ja orang reling, dah mula la dia. En papa, ini nasihat dari binik mu, berhati-hati la memandu (aku selalu pesan kat dia, ALWAYS!!!!) jangan nak race ngan orang, lantak la kat depa yang tak sayang keta tu. Pagi tadi, memang aku menitik air mata, takut weh!!!! selisih kiri keta kanan lori kami kat tengah.. kalo korang rasa pa? bukan aku nak cita kesalahan asben aku ni, tapi aku nak dia tau, yang aku ni dari dulu takut bab ni... Lagi pun aku kan baru balik dari tengok kawan aku yang xcdent tu kan, aku pun nak takut naik keta...