hari my ABAH

CERITA BERGAMBAR

kami (aku, mak, papa, kema, irah & adam) sambut fathers day untuk kat abah kat rumah jek. tempah chesee cake kat parit buntar (kedai tu memang sedap chesee cake dia)

linchen sampai tak cukop... peberet abah ni...


en adam pon tompang (tengok) kekeke..

en adam buat muka toya.. apa ra...



i'm luv it..

ce rase

buat muka, tapi nganga jugak...
pas tu malam tu kami makan nasi kandar ali kat area pekan baru, sedap.... orang beratur memangjang mcm ketapi, tak pernah aku tengok org tak beratur kat kedai dia ni... memang berbaekkkkk.
bukak kul 6.30pm kot

sampai kemalamorang sanggup beratur sampai ke 3 4 kedai panjangnya..

lauk yang awesome...

6 bongkos












sotong 1 ayam 1 = RM5 murah khen??? sedap gila, tapi kali ni terpedas sikit....

we..... -_*


KAD HANDMADE

cumil tak aku buat???

specialnya kali ni ada cop jari... yang paling cumil cop jari anak aku tu la...