Walker

teruja weh aku nak cari walker kat manjaku untuk budak musyuk sorang ni... memula pi ja, aku dah nampak walker baby lembo... santek sangat, kaler itam putih, siap ada kepala lembu lagik kat depan, sunggu somel... tapi takndak la si en papa.. syok di 1st time dudok dalam walker, banyak walker kami bagi dia test...



yang ni kecik sikit, kaki dia sampai ke lantai.


ooohhh.. terujanya anak aku.. mahai gak yang ni, tapi memang lawa...


sangat2 teruja....


helo... buat muka plak dia. tak best ka?

dan akhinya, ini pilihan en papa... mama ok jek... janji budak musyuk hapi...
*baru aku pasan, semuanya kaler hijo.. kekekekeke...