I'm face of SIMPLYSITI

salam korang.....

hahahahahaha... akhirnya aku dapat gak kai barangan simplysiti walopun lipstik ajek... masa aku masuk watson nak cari lactasic tuk en adam amsyar, tak dok plak kat parit buntar tu, ronda punya ronda kat salam, aku kona pi kat barangan simplysiti, try gold edition. aku suka wes kalernya!!!! tup2 en papa mai, aku apa lagi, mengorat la, yeh yeh dapat....

siap ada tandatangan siti tu....


aku suka kaler gold edition ni.. sangat suka... tak rugi beli taw...RM35.00 ajek...
*lipstik yang hantaran aku kawin ari tu pun baru guna sekali... yang ni aku tak tau bila tahun plak nak abis...