Nuffnang

Khamis, 31 Disember 2009

Baju batik

banyaknye ayu tempek ari nih... rajin uuu.. keja separuh dah abis... hari ni khamis, dengan suka hatinya semalam ayu iron baju bakit kami sambil ditemankan hubby yang dengan mapn ps2... sedondon u mai kija ari ni.. tadi tengahari hubby hantar ubat sempat lagi suh tangkap gambar, cakap kat dia nak buh kat blog, dia senyum sambil geleng kepala :))
i luv this pix :D
baju ni buat hantaran hari tu...

sempat seve pix ni aje, baju hubby tak sempat, beli kat Kak Ann Batik..

Gud Bye 2009



hemmmmm alhamdulillah 2009 berakhir hari ni. banyak sangat kenangan tahun 2009. manis juga yang pahit, suka duka, tawa nangis.... hanya Tuhan saja yang tahu... semoga tahun-tahun mendatang akan memberi kemanisan dalam hidupku yang begelar ISTERI...

Wedding - part 7 (reception)

Malam 20hb tu ada Live Band, ala.. nyanyi2 la.. best gak. malam tu memang planing pakai baju betunang ari tu, nak sewa baju len duit pulak... & bila pk balik bila la nak pakai baju betunang tu lagi.. crown tu pun main letak aje, kalo tak kosong je nampak kepala tu... ramai jugak malam tu... dalam 100 orang ada kot... geng VOC abang loy, kataktua n naif mai jugak.. tq kepada semua yang hadir...

jemputan tehormat Dato Tam & Datin Waties... mai jugak no.. kena mai gak la, 19hb dah la mai lambat siang 20 pun tak mai.. seb baik mai jugak malam tu... kalo tak mau meraung aku....
sebelum begambar ni ada majlis potong kek dilatarbelakangkan lagu cintamu mekar dihati n siap ada bunga api lagi, sayangnya pix tu x da kat ayu... nanti photong dah bagi cd ayu tempek k...
hubby sempat menyumbangkan lagi peberet kami 'Sketsa Sebuah Cinta' wahhh i suke, tapi tak suke sebab masa hubby nyanyi tu katanya diminta isteri tersayang nak ke pentas, tapi masa tu dia pun tau kami hantar tam & watie balik.. tup2 dia hilang, tunggu punya tunggu dia kena tarik.. apa la depa tu, bukan nak bagi aku ada.. bila pk balik memang geram, dah la malam tu jadi macam2... malas nak pk.. tapi yang taunya aku sedih betul sbb tak dapat dok sepentas dengan hubby, adik beradik lain pun tak usaha cari aku...



BIL, kakak, adik2 yang turut hadir malam nak layan live band..
banner sponser dari photong...

Wedding - part 6 (reception)

assalamualaikum... sori yer.. lambat sikit memblogkan diri hari ni. ni gambar majlis bertandang pada 20.12.2009 di Sungai Bakap... Enjoy pic ok.. :D


pic ngan cahaya n tak da cahaya, masa ni baru pas makeup..

kompang dipalu, i malu...
perasan tak, pengapit pun baju sedondon u.. i suke...

kesian kakak kena dukung dani yang telentok titot...
kanan pegang camera tu photong untuk pihak majlis laki...

layan muka ayu yang giler2 itewww... muka kat rumah laki tak da yang semenggah tul... :p


nak tium bang.. mmmuuuaaahhhh...
my pengapit.. jangan tak tau masa gi rumah laki ramai yang berkenan...
pelamin rumah laki.. nampak agak serabut sikit kan.. tapi dalam gambar camera cap ayam je, tengok ngan mata elok... (hubby, jangan terasa apa2 k, i lap u)..
my luv family...
pic dari photog, naz


outdoor kat jeti pulau aman jugak, sbb rasa tempat lain dah x da.
dengan geng my hubby...

Rabu, 30 Disember 2009

Wedding - part 5

Outdoor kat Jeti Pulau Aman. sori ye kawan2 pic ni diambil dengan camera hp ajek...

tacap sikit...
ejoy pix budah busuk yang perasan cumil ngan hubby kus yang perasan hencem.. :p









Wedding - part 4

malam buka hadiah... makeup sendiri ya.. takdanya tukang makeup.. makeup pun edok... buh bedak n lips sikit ajer...





Baju batik

banyaknye ayu tempek ari nih... rajin uuu.. keja separuh dah abis... hari ni khamis, dengan suka hatinya semalam ayu iron baju bakit kami sambil ditemankan hubby yang dengan mapn ps2... sedondon u mai kija ari ni.. tadi tengahari hubby hantar ubat sempat lagi suh tangkap gambar, cakap kat dia nak buh kat blog, dia senyum sambil geleng kepala :))
i luv this pix :D
baju ni buat hantaran hari tu...

sempat seve pix ni aje, baju hubby tak sempat, beli kat Kak Ann Batik..

Gud Bye 2009



hemmmmm alhamdulillah 2009 berakhir hari ni. banyak sangat kenangan tahun 2009. manis juga yang pahit, suka duka, tawa nangis.... hanya Tuhan saja yang tahu... semoga tahun-tahun mendatang akan memberi kemanisan dalam hidupku yang begelar ISTERI...

Wedding - part 7 (reception)

Malam 20hb tu ada Live Band, ala.. nyanyi2 la.. best gak. malam tu memang planing pakai baju betunang ari tu, nak sewa baju len duit pulak... & bila pk balik bila la nak pakai baju betunang tu lagi.. crown tu pun main letak aje, kalo tak kosong je nampak kepala tu... ramai jugak malam tu... dalam 100 orang ada kot... geng VOC abang loy, kataktua n naif mai jugak.. tq kepada semua yang hadir...

jemputan tehormat Dato Tam & Datin Waties... mai jugak no.. kena mai gak la, 19hb dah la mai lambat siang 20 pun tak mai.. seb baik mai jugak malam tu... kalo tak mau meraung aku....
sebelum begambar ni ada majlis potong kek dilatarbelakangkan lagu cintamu mekar dihati n siap ada bunga api lagi, sayangnya pix tu x da kat ayu... nanti photong dah bagi cd ayu tempek k...
hubby sempat menyumbangkan lagi peberet kami 'Sketsa Sebuah Cinta' wahhh i suke, tapi tak suke sebab masa hubby nyanyi tu katanya diminta isteri tersayang nak ke pentas, tapi masa tu dia pun tau kami hantar tam & watie balik.. tup2 dia hilang, tunggu punya tunggu dia kena tarik.. apa la depa tu, bukan nak bagi aku ada.. bila pk balik memang geram, dah la malam tu jadi macam2... malas nak pk.. tapi yang taunya aku sedih betul sbb tak dapat dok sepentas dengan hubby, adik beradik lain pun tak usaha cari aku...



BIL, kakak, adik2 yang turut hadir malam nak layan live band..
banner sponser dari photong...

Wedding - part 6 (reception)

assalamualaikum... sori yer.. lambat sikit memblogkan diri hari ni. ni gambar majlis bertandang pada 20.12.2009 di Sungai Bakap... Enjoy pic ok.. :D


pic ngan cahaya n tak da cahaya, masa ni baru pas makeup..

kompang dipalu, i malu...
perasan tak, pengapit pun baju sedondon u.. i suke...

kesian kakak kena dukung dani yang telentok titot...
kanan pegang camera tu photong untuk pihak majlis laki...

layan muka ayu yang giler2 itewww... muka kat rumah laki tak da yang semenggah tul... :p


nak tium bang.. mmmuuuaaahhhh...
my pengapit.. jangan tak tau masa gi rumah laki ramai yang berkenan...
pelamin rumah laki.. nampak agak serabut sikit kan.. tapi dalam gambar camera cap ayam je, tengok ngan mata elok... (hubby, jangan terasa apa2 k, i lap u)..
my luv family...
pic dari photog, naz


outdoor kat jeti pulau aman jugak, sbb rasa tempat lain dah x da.
dengan geng my hubby...

Wedding - part 5

Outdoor kat Jeti Pulau Aman. sori ye kawan2 pic ni diambil dengan camera hp ajek...

tacap sikit...
ejoy pix budah busuk yang perasan cumil ngan hubby kus yang perasan hencem.. :p









Wedding - part 4

malam buka hadiah... makeup sendiri ya.. takdanya tukang makeup.. makeup pun edok... buh bedak n lips sikit ajer...