Bengkel @ Langkawi Part 1

Ok, nak cita sikit trip ke Langkawi dar Kuala Kedah. perjalanan berada didalam feri selama 1 jam 45 minit kali ni amat menyedihkan sebab awal pagi aku dah batuk+selsema n sangat dz... makan ubat muntah 2 biji beli kat kuala kedah bertambah memeritkan, sebab ubat tu sangat kuat. aceli tak pernah pun aku ni makan ubat tanah muntah, cuma kali ni cuba sebab tak sehat...
 
layan cerita begambar ok...
 
 
de tiket RM23 pegi...
 
 
kami ber2 tak berapa sihat hari tu, sampai hotel ja pengsan 3 jam, tak mampu nak bagun.. adoiiii... 
 
 
 tapi masih mampu tersenyum ok bila tengok camera...
 
 
 sementara tunggu yang lain, my staff belanja sorang 1 eskrim ni.. tq fiq...
 
 
 sampai dah Fave Hotel... hotel ni milik indon ya.. makan kat sini sedap jugak... nak tahu detail sila ke web diaorang k...
 
 
 kolam ni kalo nak mandi kena pakai baju mandi or baju putih... hemmm tak mandi la makkkk..
 
 sedampai ja rasa macam nak tido terus atas kerusi comel ni.. tapi nak baringggggg...
 
de blik...
 
 
 de bilik ayor....
 
 
 view dari bilik, nampak depan hotel...
 
 lepas makan malam sudah bermula bengkel...
 
 minum malam...
 
 ini peneman ai kat sana malam2... pakat calit sorang sikit masa dalam bengkel tu... kekeke..
 
 dah abis bengkel masuk bilik tengok ada sekatan polis.. tak pakai helmet pun tahan k...
 
Esok pepaginya semangat nak ke island hoping....
 
 muka2 semangat...
 
 tunggu bot, dapat 1 bot rm250, kami naik 11 orang tidah termasuk drivernya
 
 
 abaikan bebudak mereng nih.. kah kah kah...
 
 pulau dayang bunting...
 
 
 sampai juga walaupon temengah2 sangat.. ari tu masa honeymoon aku tak sampai sebab tak pakai baju nak mandi.. so tak panjat la...
 
 sangat best bira rendam kaki kat sini.. memula aku tak bajet ikan keli, ingatkan ikan comey... memula rasa ngilu jugak, tapi lama2 ok.. sebenarnya ikan keli ni tak gigit pun.. dia makan roti yang kami bawa dari hotel.. kekeke... mai kat kaki buat manja2 macam tucing jer... tu pun dah nampak cumil k... dia tak sengat pun... si jangan la risau...
 
 
 my kaki.. kekeke... banyak kan... "ikan dok pi kat hang, suboq ni, boleh ngandung cepat ni.." ayat diorang kat aku... kekeke..
 
 
 pas tu pi berendam kat kolam budak.. bajet dalam tapi sampai pinggang jer...
 
 sambung naik bot pegi tengok helang terus ke Pulau beras basah... tengok makcik 2 orang kat belakang tu.. gosip makkk...
 
 
 luv this picca...
 
 lompat jangan tak lompat.... balik nanti tak boleh lompat dah.. kekeke...
 
budak ni memang gila2 sikit...
 
 bajet rock ooooo...
 
balik, mandi, luch... kenyang sudah....