Bengkel @ Langkawi Part 4

Salam.... ok ni part last n last day aku kat sana... pagi tu sambung bengkel... gedebuk gedebak sampai tengahari...
 
 pakat2 menceriakan diri sendiri... kekeke
 
 drawing from my tech merangkap bapak sedara mak aku... hemmmm...
 
masa check instagram tengok anum update gambar dia kat langkawi.. aik dia ada kat sini ka? so aku pun comen kat situ n memang sah ada kat cenang jugak... haloooo tak pernah tau jumpa anum.. sangat cute.. kulit putih mulus... dia mai dengan asben n litter auni kat hotel kami... kebetulan dia ondeway nak ke cable car dia singgah la...
 
 ling ko sangat peramah.. best dapat jumpa ko taw... aku malu-malu... menjadi pendiam dan tukang senyum.. kah kah kah...
 
 depan fave hotel..
 
 sambung masuk bengkel balik, n minum pagi soton n udang tempura.. sangat sedap dikombinasikan dengan sos tomato... tak pernah aku gi hotel dapat minum pagi cam ni.. sangat best..
 
Dah selesai bengkel dengan jayanya, bersiap nak balik k... mak pakai kaler kunin meqenga ooiii...
 posing sikit sebelum balik...
 
 nampak ai sangat kurus apabila dilindung... (-_-") kalo betul kan best.. tapi tak.....
 
 luch... eko lembu masak black pper, ketam, ayam...
 
 we ols....
 
 ai yang pipi selambak...
 
 my bff....
 
 tempat lain plak...
 
kat area snuker dalam hotel.. sini sejuk sikit sebab ada ekon...
 
pas tu pakai shopping apa yang patut... kiterorang ke haji ismail grop.. sekarang ada kompleks + hotel dia sendiri.. hebat sangat kan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 balik ambil tiket feri last sekali, number pun best, group kami suma dok depan... 1-16... yang untungnya tengok gambar bawah ni...
 
 penuh barang kami.. kekekeke.. sebab tak cara dok kat tempat barang, nanti abis terpenyet coklat..
 
hasil borongan untuk aku.. kat mak abah n metua dah siap bagi.... coklat di atas adalah wajib ok...
 
Alhamdulillah sampai rumah dalam kul 11 malam... rindu k kat Adam Amsyar... 3 hari tak capat candu dia... en papa cakap mak tok bagi candu kering... kekeke.. kesiannya...