Bengkel @ Langkawi Part 2

Dah abis makan tengahari terus nek van terus ke Cable car...
 
 
 ai tak naik cable car sebab dah naik 3 kali... so tunggu kengkawan kat bawah dengan 3 orang yang tak naik... pas tu terus masuk 6D.. baru kat area cable car, rugi tak try.. memang best.. ala ala mcm kat genting tu.. tiket RM15 jer...
 
 makcik gumok... kah kah kah..
 
sempat jugak ambil gambar sebelum mula nak menjerit...
 
 
 abaikan si fiq tu, dia memang mcm tu...
 
 Pas tu singgah tempat minyak gamat... aku beli bam kat mak metua ngan mak aku.. sapa gamak nak cari minyak lintah minyak belacak pegi la yer.. kekeke...
 
 
singgah beli eskrim depan hotel.. cari Redbul tak da plak....