Bengkel @ Langkawi Part 3

Lepas pengsan kat bilik, kul 7 turun untuk makan malam, pas tu main boling.. my bos punya idea la ni nak main boling.. bagi semua anak buah dapat hadiah...
 
 turun, terus aku ngan watie lepak kat tepi kolam.. kusyen cantik...
 
 sodap sungguh dok kat sini...
 
 
 
 huda, zu n kak na dok nampak aku ngan wati dari atas...
 
 diorang plak ambil gambar kami.. kekeke..
 
 malam tu hotel buat bbq khas untuk kami.. ada kambing lembu n sea food... sedap sangat.. tengok la pinggan aku kat atas nih...
 
 
 
 Main boling 3 game.... best gelak banyak.. gang aku menjadi, sorang laki (my bos) lain 4 perempuan...
 
 
 ini aku... kah kah kah... baling tak da seni langsung...
 
 tengok la bos aku tu...... semangat..
 
 ni muka masam time bola masuk langkong.. kah kah kah.. padan muka...
 
 sampai masa penyampaian hadiah aku dapat no 3 dalam jatuhan pin tertinggi...wihuuuuu... no 1 wati, no 2 kak safa.. depa ni 2 orang atlit jps.. mana leh kalah...
 
yang ni dalam kumpulan... kami dapat no 2... set cawan putih yang sangat comey.. tq bos... (salam angin jek k)
 
 
 kami semua yang ke langkawi... sangat best.. tqvm bos...
 
 k dapat hadiah dah jom balikkkkk... ngantok..
 
si wati sakit pala dah, tadi main lupa sakit.. kekeke... kena air panas malam2 baru sedap, kul 1 sampai hotel.. hambik ko...