Abah 58th birthday

Assalamualaikum... kemarin 1 april my abah cukup 58 tahun... lagi 2 tahun nak fenchen dah.... hepi besday abah... small celebrate je dari kami.... Jumaat tempah RV kat kak Zie.. sedap sangat RV dia... ni pertama kali ai merasa.. rasanya tidak mendukacitakan... Adam Amsyar hantam 2 cup.. dia pun peminat kek macam kiteworang..

 Tulisan tu tidak dibeli atau dijual.. ianya hasil tangan ai sendiri... boleh la kan... my DIY

 my luv abah yang dah masuk 58 tahun... we love u so much abah..
 
 si kecik ni kalo dengan kucing tak nampak dah benda lain...
 
my RV... sedap... sesiap dok area SPS boleh la tempah kalo nak rasa.. bukan setakat RV ja, macam2 lagi kak zie buat... kak ni dok kat sungai duri keja kat ILKM Jawi... untuk keterangan lanjut boleh ke blognya : http://sayangkucakes.blogspot.com/...