Korang pakai Skype?

Assalamualaikum...

Ok nak kongsi info n pengalaman sikit... kat ofis aku memang pakai skype ni, senang nak beri tahu apa2, gosip or chating, send dokumen and many more... ala-ala ym chating, kampung la, macam dolu2.... so kat Jabatan kite orang pun pakai yang ni.. save bill telefon kan...yang bestnya boleh video call tau...

create acc now!!, korang boleh dwlod je kat tenet sebab mudah sangat, siap boleh copy paste jugak...
 
 
ni cth aku punya chat ngan bff...
 
ni dah ada tablet kan, chat dengan Adam n my asben bila dok jejauh, macam kursus ke kan.... last aku pakai video call time gi pangkor ari tu, sebab tak pernah berenggang dengan anak k.... cari jalan jugak... last week pegi langkawi sempat jugak video call dengan diorang...

 my intan payong.... pas tu sembang jab je, masa tu aku dalam bilik sedang berehat... hilang sakit kepala bila nampak muka si kecik ni...

then, malam nak pi boling sempat lagi nampak muka en suami.... rindu k... kah kah... ada muntah hijo? lantak ko... keke...

so kepada sesiapa yang beminat boleh la try k...