Dapat Hadiah

Assalamualaikum...
 

Tengok, banyak kan ai dapat hadiah... ada hati unta kering, ai pesan untuk ubati Adam Amsyar yang selalu batuk dan menghidari dari asma atau penat (dengan izinNya), minyak atar-sangat wangi u... kata zu bau Raudah... Ya Allah sedappp sangat bau dia... Inai mekah, shawl (ai pakai hari ni) n habatulsauda-ubat segala penyakit kecuali mati... air zam-zam pakat minum orang sikit... coklat yang sekilo RM80, kismis, kacang cerdik n kurma... Alhamdulillah.. terima kasih banyak-banyak zu... jutaan terima kasih jugak kerana sudi membaca kiriman doa ila kat sana... semoga Allah memakbulkannya.. amin...

Zuraidah (yang dah lama sangat tak update blognya) atau dikenali sebagai zu, tech kat opis ai.. dia gi umrah awal bulan 3 dan balik selepas 19 hari dok sana... best sangat dia kata.. mana tau kot ada rezeki nak pi jugak....

 tqvm zu....