Langkawi!!!! aku datang...

Esok bertolak ke langkawi pepagik buta, naik kat kuala kedah.. huhuhuhu last pi langkawi tahun 2009 honeymoon dengan en papa... mesti teringat sebab dok pun kat area pantai cenang... so kali ni dok kar fave hotel yang ownernya orang indon pak....


kali ni pergi dengan staff opis... bestnyer... tak sabar nak pi bercuti berjalan dan berbengkel... kekeke.. hemmm sebenarnya rasa sayu jugak nak tinggal si kecik tu 3 hari, en suami.. aduiiiii.. kompom akan rindu mereka berdua....

ok, apa-apa nanti ai update pesbok yer...

ta ta...