I'am back!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah aku dah selamat kembali bekeja selepas menjalani kehidupan yang sukar selama beberapa hari selepas aku pegi cabut gigi dengan tragisnya, pas tu trip ke terengganu n kelantan wit my familia (keletihan)...

nanti ai update la yer.. sekarang bizi keja sangat banyak, masuk opis yang baru lepas buat renovation, nak susun balik barang-barang, sekali aku dengar budak opis aku plak kata aku dilantik jadi orang kuat 5S, jenoh aku...

key la, nanti ai buat n3 baru yer korang... layan santapan ke 2 aku di terengganu ni...

nasi dagang cik yah!!!! i miss u...