Day 4

Malam sampai ke kelantan tu kami ke wakaf cek yeh (betul tah aku eja) kat sini aku beli kain pasang 3 n tudung 2 layer 1. tudung tu memang cantik, rugi x beli 2 ke 3, tapi harga 1 RM50. aku test pakai kat rumah sangat puas hati. kesian kat kak aku, tak sempat nak beli, tapi nanti ada lagi kot area utara ni.

Mak abah memang tak ikut la, abah sakit kaki sebab dia ada 'gaut', lagi pun drive jauh kan. mak plak kaki bengkak sebab bergantung dok dalam keta lama sangat. so anak cucu je yang pegi. memang jauh beza dengan dulu, jualan pun banyak tapi semua barang lebih kurang ja...

Pepagi pi PSK sarapan nasi kerabu dulu, sedap jugak, tapi fedas da... aku ni tak pa la memang suka pedas, kesian kat en papa, meleleh air idung dia... yang lain ada gak ambik nasi dagang, tapi nasi kerabu aku rasa tak puas tak makan dengan ikan celup tepung... bagi aku ikan tu lagi sedap nak dibangdingkan dengan ayam...

 de nasi kerabu

PSK, tak beli apa pun aku sebab barang kat atas ni sama denan pasar payang, hanya bawa en papa n BIL ronda2 atas tu...

 orang fenat, atas ni panas sikit...


 Adam layang Yum Yum...

Ok, kiteorang balik terus bertolak dari kelantan kul 11.30am, sampai rumah dalam kul 7....