TOLONG!!!

Assalamualikum...

Sebenarnya kalo korang perasan blog aku ni entrynya berulang kan? kalo korang scrol kebawah jadi 1 lagi plak.

Permasalahannya, korang pernah terjadi macam ni kat blog korang? macam mana nak buang 1 lagi tu? aku tengok kat design ada 1 je, kalo 2 boleh la buang terus.
Tak silap aku terjadinya entry berulang ni time aku pakai theme apa tah. pas tu sekarang bila kat opis buka memang laju, tapi kalo kat hp or pc kat rumah sangat slow. ada jugak bloger lain bagi tau aku yang bila dia nak buka blog aku macam berat jer...

So macam mana aku nak buat ni.. tolong eh..