Nikon J1 kit PINK!!!!

Aku naik mereng tengok kemera keluaran terbaru nikon ni, yang paling best 'pink karer'. sangat cute. 1st time tengok pun dah terpaut... memang gilos la. tersangkut? harganya RM1998 tunai!!! kalo utang? lagi lebey la kena bayor kan..

full set pink u...


sangat cute

(-_-") <--- buat aku berpeluh jek...



sangat cumil kan.. bekenan dihati. memang rasa nak rebat nikon 1 nih, tapi nanti ada modai besar baru la boleh. sekarang ni ada duit lebih sikit ja mesti pk pasai Adam dulu... bila dah jadi mama ni, macam ni la kan..