Babytv

sekarang kat astro ada channel BABYTV dichannel 618 astro. khas untuk baby yang dah pandai tengok tv. siyes, adam suka sangat tengok.. warna-warni, cumil2... menurut kata kai di blognya sekarang ni free, tapi nanti kena bayar dengan harga RM5 (pandai sungguh si ASTRO ni buat duik khen??) rumah aku tak da, rumah maktok la adam tengok. lagi pun 2 minggu ni aku dok rumah mak aku, en papa kena pi putrajaya pulok...

si tulli ni cumil sangat, adam suka tengok...


aku plak suka tengok telur2 ni buat lawak... memang best la channel ni.. so kepada sesiapa yang ada astro & baby, try la bukak, mana nak tau, sekurang-kurangnya membantu anda sedang buat kerja dirumah... :D