my 3rd aniversary

Alhamdulillah... hari ni genap 3 tahun ai menjadi wife my asben... semoga kekal dunia akhirat.. amin.. i love so much papa... So semalam en papa ajak makan kat luar.. aku ni pegi ambik dia kat opis dengan tshirt bettyboop biase jek mak... adooiii... emmm tak pa la... kami ke SR parit buntar... oder macam biase ja... tapi yang best kali ni oder durian cheese caje.. sedap rasa durian ja tak da rasa cheese pon.. : D

 tengok la.. frusnya bila dia bawa dengan tulisan yang OUT!!! pariy buntar ni tulisan depa memang out la.. rasa macam nak minta tulis sendiri ja... (-_-")

 we.. si mak buat mata bulat plak...
 bawa 'candu' si adam.. sekarang ni tak mao dok diam la.... adooii kesian la kat mama dengan papa ni adam oooiii...
 aku dwlnd alif ba ta kat dia bagi pandai tulis... dah tu je yang dia mau...
thanks papa...