bendera merah



Dia sudah datang... siapa? orangg jepun? oh tidak. akhirnya tak puasa aku start kemarin. alhamdulillah period dah datang dengan normalnya dengan cara makan ubat dengan betul ON TIME! sat ni nak gi ambil ubat sambungan. tapi sayang la tak leh posa. tapi aku makan pun tak banyak mana, cuma dah tak boleh posa ni air aku minum lagi kerap la, bawah perut pun dok nyut-nyut ja. nasib rumah mak aku ada majun. rasa kurang sikit...

berbanding dengan cucuk dulu pireod pun datang macam serbuk, pas tu sehari ja. dengan montot sakit lagi. makan ubat ni 99% la dia punya safety untuk mengandung lagi... so aku belajar dari pengalamlan. ubat is terbaek...