ASD Adam

Tadi tengahari sempat jugak aku ke maybank bukan buku ASD (Amanah Saham Didik) kat en adam amsyar. Semalam aku n en papa dah buat pengiraan hasil simpanan kami (en papa 80% aku 20%) en papa simpan sebelum kawin lagi (bagus la laki aku ni). kalo sesaja nak simpan boleh? aku ni tak boleh. sebab tu tabung lembu aku kat opis tak penuh lagi.

Dekat 1 jam juga proses buka buku ni sebab kak aziah (org kg aku keja kat situ) kata ASD lama dah orang tak buka, pas proses dia slow la sikit, dengan aku pakai syiling lagi. nasib ada mesin kan.


ni dia buku anak bujang aku sorang ni... tengok la, buku pun burok, tapi dalam still ok lagi.

nak tau detail lagi sila ke http://www.asnb.com.my