rindu...

salam semua... hehehehe.... ada sesiapa yang merindui i???? i rasa ada yang rindu kat i, nak tengok perut baru i, or i yang perasan?? no no.. ada kan... so i ada snap gambo kat bilik pas balik dari test tester Simply Siti kat watson.. i suker lipstick nama 'ku milik mu' RM39... hik hik hik... nak beli la... kemarin ada orang tegur kenapa idung i merah? kenapa hang nampak gemuk?? eceli wedding i ari tu i tak panggil dia sbb tu la dia tak tau i pergnant, idung??? veri sensitip hokeh... sebelum i mengandung n sampai sekarang i suka tengok idung orang mengandung, sesetengah tu nampak kebang sikit, so kembang tu dah dapat kat i n i pun perasan... ~_~ " ejoy de pica...

perut i genab 5 bulan... :D
wit my hubby... i nampak kurus u.. i suker...
apabila nampak udang banyak sangat dalam peti es mak ambil la sikit buat gorang tepung... memang my peberet...