Eynda Nak Bagi Hadiah!!


hi.. tadi ayu masuk blong kak enyda, kak enyda buat kontest lagi.. yang sebelum ni ayu terlepas.. kali ni nak masuk gak.. sapa tak nak hadiah yang kiut miut tu kan... mana tau kot-kot rezeki baby :D

1) Terbuka kepada semua yang ada blog.
ayu memang ada blog dah...

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda's Diary... kalau folloe lagi bagus nanti sebelum ni kat opis tak boleh follow (kena blog) sekarang dah ok, n dah jadi follie kak enyda...

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni... tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!!! ayu dah buat... :D

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye...kalau tak de tak aci....
pun dah... :)

5)sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary... yang positif...yang negatif...eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog;-)
ayu memang sokmo masuk blog kak enyda+tiap-hari bekerja (sabtu ahad cuti) banyak yang ayu dapat, masakan+life+pandangan n many more... bila tengok telatah anak-anak kak enyda yang cumil2, best tengok life macam kak enyda n family... best!! tak da yang negetif hokeh.. siyes dari hati yang iklas... semoga pas ni kak enyda terus memblogkan dirinya...

kepada kawan2 yang berminta, cepat-cepat buat entry ni..dan jangan lupa tggalkan jejak kat blog kak eynda...:)

tarikh tutup 31 MAY 2010