wedding pictures

Assalamualaikum...

Gambar akad nikah n kenuri belah ayu dah siap. my photog hantar khamis lepas. so ayu letak sikit gambar2 yang ayu suka tuk tatapan kawan-kawan yang mengidam nak tengok pic kawin nih...

boleh clik kat gambar kalau nak tengok lebih sebo k..

jangan ada yang muntah hijau k bila tengok pic pengantin tembam nih...

enjoy... :D

cincin 4 hubby + gelang tangan 4 me
aku terima nikah...
amin...
maje-manjer... see, my dad kat belakang pun gelak..
mmmuuuaaahhh...






Majlis Persandingan 19 Dic. 2009



pic ni tuk sesiapa yang nak tengok baju penuh...


dalam bilik pulak



so sweet....


depan pintu pun menjadi
Outdoor @ Jati pulau Aman



photograper ayu suka sunggu pic bawah nih...
orang-orang kuat yang banyak membantu. tqvm uols...